Jan Vyjídák – nízkosacharidové stravovanie z pohľadu klinických štúdií

Jan sa vďaka svojmu kamarátovi začal zaujímať viac o stravovanie. Knihu, ktorú mu vtedy požičal ho podnietila k rozhodnutiu, že to skúsi a zmení jedálniček. Po niekoľkých mesiacoch si vyliečil psoriázu a tiež astmu. Opäť som mu položila pár zvedavých otázok, pretože som sa o ňom dozvedela, že sa zaujíma o klinické štúdie a je zapojený do niektorých veľmi zaujímavých projektov v oblasti skúmania výživy na prevenciu a zdravie človeka.

Hovorili sme o autoimunitných chorobách, epilepsii, priemyselne spracovaných potravinách,správnom zložení stravy, ktorá obsahuje dostatok minerálov.

Dnes sa všade dočítame, že je potrebné sa zbaviť stresu. Ja hovorím stres nie je niečo, čoho by sme sa mali zbaviť, bojovať s ním, či ho eliminovať. Oveľa dôležitejšie je porozumieť, čo je stres a ako si stres vytvárame . Jedine pochopením sa vieme pozrieť na stresové udalosti, neriešiteľné problémy, konfliktných ľudí s nadhľadu a tak si stres vôbec nevytvárať. Rada vám s tým pomôžem pomocou transformatívneho koučingu>>

Monika Komorášová
Tranformatíny kouč & špecialista na protizápalové stravovanie. Fascinuje ma ako úprava jedálneho lístka môže v človeku prebudiť proces uzdravenia v súčinnosti s pochopením ako funguje ľudská myseľ. Po 17 ročnom hľadaní som konečne našla spôsob ako sa vyliečiť zo zdravotných problémov. Preto som na svojich web stránkach vytvorila projekt Cítim sa skvelo. Rada inšpirujem ľudí variť si jedlo podľa vlastných nápadov. Som autorka knihy ZELENINOVÉ PRÍLOHY>> Ak vás zaujíma môj príbeh môžete si ho prečítať tu>>
Komentáre

Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Vaše osobné údaje budú použité len pre účely spracovania tohoto komentáru. Zásady zpracovania osobných údajov