Mangold
Štítky: Mangold, cesnak, vegán, vegetarián, bezlepková diéta, SCD
Znovu rýchly a jednoduchý recept.
Suroviny pre 2 osoby
5 veľkých listov mangoldu
1 strúčik cesnaku
soľ, olivový olej
mini papričky na ozdobu
Postup
1. Umyjeme a nakrájame si mangold, osobitne stonky a listy. Cesnak očistíme a nasekáme na jemno.
2. Na panvici zohrejeme olej pridáme, soľ, papričky, stonky a chvíľu ich restujeme. Potom pridáme listy a cesnak a dobre premiešame. Tepelná úprava je veľmi krátka.
Praktické
Pokročilí SCDčkári si môžu posypať mangold parmezánom.
Monika Komorášová
Autorka kníh: S JEDLOM RASTIE CHUŤ, TAJNÉ TROMFY ZELENINY a projektu CÍTIM SA SKVELO
Objavte, ako pomocou jednoduchej zmeny v jedálnom lístku, vyriešite väčšinu zdravotných problémov. Ako sa to podarilo mne, si môžete prečítať kliknutím na fotku.
Zaraďte viac zeleniny do svojho jedálnička! Naštartujete tak rýchle a zdravé chudnutie.