Mangold

Štítky: Mangold, cesnak, vegán, vegetarián, bezlepková diéta, SCD

Znovu rýchly a jednoduchý recept.

Suroviny pre 2 osoby

5 veľkých listov mangoldu

1 strúčik cesnaku

soľ, olivový olej

mini papričky na ozdobu

Postup

1. Umyjeme a nakrájame si mangold, osobitne stonky a listy.  Cesnak očistíme a nasekáme na jemno.

2. Na panvici zohrejeme olej pridáme, soľ, papričky, stonky a chvíľu ich restujeme. Potom pridáme listy a cesnak a dobre premiešame. Tepelná úprava je veľmi krátka.

Praktické

Pokročilí SCDčkári si môžu posypať mangold parmezánom.

Monika Komorášová

Autorka kníh: S JEDLOM RASTIE CHUŤ, TAJNÉ TROMFY ZELENINY a projektu CÍTIM SA SKVELO
Objavte, ako pomocou jednoduchej zmeny v jedálnom lístku, vyriešite väčšinu zdravotných problémov. Ako sa to podarilo mne, si môžete prečítať kliknutím na fotku.

Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Vaše osobné údaje budú použité len pre účely spracovania tohoto komentáru. Zásady zpracovania osobných údajov