Karfiol s pórom

Štítky: Karfiol, pór, makrobiotika, vegán, vegetarián, bezlepková diéta, SCD

Príloha k mäsu môže vzniknúť úplne jednoducho. Kombinácia duseného karfiolu a póru v podstate nejde ani o žiadny recept len o inšpiráciu. Je dobré mať v zásobe zopár nápadov na rýchlu prílohu pre výživu podľa SCD.

Suroviny pre 2 osoby

300 g karfiol

1/2 póru

soľ, olivový olej alebo bravčová masť

 

Postup

1. Do hrnca dáme olej a zohrejeme ho. Pridáme zeleninu, soľ a chvíľku ju restujeme. Pridáme máličko vody, znížime plameň hrniec prikryjeme.

2. Dusíme cca 10  minút a máme hotovo.

Praktické

Vyskúšajte z rôznymi koreninami alebo bylinkami. Nám chutí táto jednoduchá verzia.

Monika Komorášová

Autorka kníh: S JEDLOM RASTIE CHUŤ, TAJNÉ TROMFY ZELENINY a projektu CÍTIM SA SKVELO
Objavte, ako pomocou jednoduchej zmeny v jedálnom lístku, vyriešite väčšinu zdravotných problémov. Ako sa to podarilo mne, si môžete prečítať kliknutím na fotku.

Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Vaše osobné údaje budú použité len pre účely spracovania tohoto komentáru. Zásady zpracovania osobných údajov