Minuli sa vám zásoby kyslej kapusty? Natlačte ju do zaváracích pohárov a za 5 dní si môžete opäť pochutnávať. Dá sa použiť aj letná odroda.
Neviete čo s letnou kapustou? Odložte si ju na zimu.
Ako zeleninu zakonzervovať tak, aby si uchovala všetky vitamíny, minerály a dokonca sa jej výživová hodnota ešte zvýšila?
Letná verzia kim chee spĺňa všetky atribúty na jarné a letné osvieženie.
Niektoré jedlá si doslova pýtajú čalamádu. Tentokrát ma inšpiroval kórejský tradičný recept. Stačilo ho trochu upraviť.
S dobrou domácou kapustou nepokazíte ani sviatočné meníčko.
Obľúbili ste si pickles? Radi experimentujete? Máte radi chuť zázvoru? Tak pre vás je tu tento úžasný recept.
Spestrite si svoj tanier. Vložte karfiol medzi cviklu, nechajte vykvasiť a máte nevšednú prílohu.